Monday, March 5, 2018

SHAKLEE BABY REVIEW

My baby Gabriel Valerian with his Shaklee Baby Set!
"BEST TAK BABY GUNA SHAKLEE BABY SET NI?"
SHAKLEE BABY REVIEW BY ME..
Saya gunakan Shaklee Baby set ni untuk my beloved son, baby Gabriel Valerian. Last year beli pada 20 November 2017. Tahun lepas tu.
Sebelum kelahiran anak pertama ni, saya sudah aim mau beli produk yang selamat dan bebas bahan kimia berbahaya kepada bayi. Yala.. zaman sekarang macam-macam produk untuk bayi kan. Tapi saya perlukan produk penjagaan kulit bayi yang betul-betul buat saya yakin.

So jumpa Shaklee Baby ni.. sebab saya sendiri adalah SID Shaklee. Saya beli Shaklee Baby set sebab saya percaya pada kelainan produk Shaklee yang mana sentiasa mengetengahkan keselamatan dan keberkesanan.
Balik kepada review ni..
Shaklee Baby Set mengandungi:
1. Shaklee Baby Was
2. Shaklee Baby Massaging Oil
3. Shaklee Baby Lotion
Shaklee Baby Wash tidak berbuih. Tidak rasa melekit.. malah harum dengan lavender! Lepas mandi, lap badan baby..kulit baby rasa lembut dan bau lavender tu sedap.
Shaklee Baby Massaging Oil pula guna sedikiiiiitt ja. Saya suka urut anak. Dari bahu hingga tapak kaki.Minyak ni sangat harum ala-ala vanilla gitu! bila urut baby, tidak meninggalkan kesan minyak. Malah baby suka! sebab harum.
Shaklee Baby Lotion ni paling best! pun guna sikiiiiit ja.. tak perlu banyak-banyak. Tu sebab..ianya jimat. Tak perlu bubuh banyak-banyak. Kulit baby yg sedia lembut jadi lebih lembut dan bila baby tidur..dia memang nyenyak dengan haruman lavender! weee~
terakhir sekali.. best part tentangnya adalah ianya ada guarantee bahawa ianya SELAMAT! Berbaloi beli tau! 

Hubungi saya di:


Whatsapp: +60138722714
FB Page: Vitamin's Suitcase 

No comments:

Post a Comment