Tuesday, March 27, 2018

DROPSHIP SHAKLEE


Tahu tidak? Join Shaklee sebagai member..kamu boleh dapat harga jauh lebih murah daripada harga bukan member? Kenapa kami (SID) tidak bagi harga member untuk yang bukan member? sbb kami jaga bisnes Shaklee bukan untuk diri kami sahaja tetapi untuk keadilan seluruh SID di Malaysia.
Lagi satu, yang join member bayar keahlian RM69. Adalah tidak adil jika kami memberikan harga ahli kepada mereka yang tidak membayar keahlian. Bukan apa.. sebenarnya bayar RM69 sangat banyak manfaat tau.
Let say, bulan ni..bulan depan..tidak aktif membeli atau bagi yg bisnes nda aktif berniaga. Tiba2 satu hari ada desakan atau keinginan mau berbisnes Shaklee.. let me tell you..RM69 yang saya bayar pada 28 Feb 2014 dulu berganda kepada puluhan ribu.
Not lying to you.. tapi sy bukan jenis suka tunjuk2 dalam ni. kalau mau tengok boleh whatsapp saya.. sy kasi tengok hasil RM69 tu. wee~

GOOD NEWS IS...
SHAKLEE BOLEH BUAT DROPSHIP PULA! now everybody can do Shaklee online bussiness! mari mulakan bisnes dengan modal rendah zero risiko dengan RM69 sahaja. Sekarang sangat mudah sudah.. everything Shaklee yang buat utk bantu bisnes kita. 

Kalau berminat.. klik link ni ya..Whatsapp:http://EmmaFrancisca.wasap.my

No comments:

Post a Comment