Saturday, March 10, 2018

ANDA..BAKAL PENGGUNA SKINCARE SET YOUTH SHAKLEE!


Kalau dulu..saya atasi masalah jerawat dan kulit kusam saya dengan pengambilan produk nutrisi Shaklee iaitu Vitamin E + Vitamin C + ESP dan sebenarnya saya tambah GLA + Vivix. Selain itu saya juga menggunakan produk penjagaan kulit Shaklee Enfuselle dan Nutriwhite. Kulit sekarang bertambah sihat tau!

TAPI....

Penjagaan kulit ini adalah satu proses penjagaan yang berpanjangan tau! Tidak boleh separuh jalan. Dalam masa yang sama kena konsisten dan percaya pada produk. Tapi.. satu lagi tapi..pastikan produk penjagaan kulit anda adalah produk penjagaan kulit yang 100% organik tanpa tambahan bahan kimia yang berbahaya!

Shaklee pada tahun ini telah memperkenalkan set penjagaan kulit yang pada penjualan pertama kalinya..hanya dalam masa 2 hari.. 

500 set YOUTH Skincare Shaklee HABIS DIJUAL!!
dibawah ni adalah testimoni antara individu-individu pertama yang merasa perubahan pada kulit selepas gunakan YOUTH! Satu lagi kelebihan YOUTH ini adalah.. ianya adalah satu set penjagaan kulit yang bukan sahaja menjaga pada lapisan epidermis (lapisan luaran kulit) tetapi juga sehingga ke pringkat SEL KULIT! AWESOME right?

Selepas ini saya kongsikan pula dalam entry saya seterusnya perbezaan Shaklee YOUTH dengan set penjagaan kulit yang lain! STAY TUNED!!


No comments:

Post a Comment