Monday, March 19, 2018

KENAPA JOIN SHAKLEE?

Amboi~ colourful gileeeerrr~ 
IT'S STILL WEEKEND! ow yeah~
hari ini pula saya mahu kongsikan beberapa sebab yang mungkin kawan-kawan boleh pertimbangkan kenapa perlu buang semua rasa takut, segan, malu etc dan keluar daripada comfort zone masing-masing. 

saya sudah jumpa banyak kawan-kawan yang bagitau, dia salah pilih upline. aik?? i asked why did she said so? dia bagitau, upline tak pernah contact pun. nah! dalam team kami tiada istilah 'awak join under saya, awak jual, saya tunggu bonus masuk'. tsk..tskk.. nda baik tau.

So, saya ringkaskan disini..dalam team saya yang saya namakan sebagai Medusa Clan, kami semua terdiri daripada golongan yang:
1. Join untuk makan sendiri
2. Join, makan sendiri dan bisnes.

Jadi janganlah silap tafsir kalau sy ajak join Shaklee tidak semestinya saya mau paksa berniaga. hihi..especially mereka yang sudah lama jadi pengguna Shaklee tapi belum jadi ahli. Rugi beli dengan harga bukan ahli. RM69 untuk harga ahli seumut hidup berbaloi i told you.

Bagi team member yang berbisnes pula, kebanyakannya serius dan sangat komitmen dalam menyebarkan kebaikan produk Shaklee. kami sangat berpegang pada kualiti dan bukan kuantiti. itu sebab even pendapatan masih kurang.. kami masih bertahan kerana kami bukan semata-mata inginkan bonus..tetapi niat menyebarkan betapa baiknya produk Shaklee tu yang kami pegang.


Do You Need This?

Kindly Whatsap Me: 0138722714
Kindly Email Me: francessrocket21@gmail.com
Kindly Like My Fanpage: Vitamin's Suitcase
Kindly Follow My Instagram : @francessrocket

No comments:

Post a Comment