Friday, January 19, 2018

OMEGA GUARD DAN ASTHMA


GOTCHAAA!!! MY SILLY-HANDSOME NEPHEW WITH HIS FAVOURITE FISH OIL!--->#omegaGuard

Saya ada 3 orang anak buah-buahan yang smart dan comel2 belaka. eekeke.. tapi dengan yang si Alberione ni, bond kami agak 'ketat' sikit sebab bila saya tengok dia, sebiji macam sikap saya. hahaha gila2 gitu~ hahaha!! tu pasal, kami dua ni memang bekepit.

Tempoh tumbesaran dia ni agak susah sikit. Kerap sakit, cepat turun berat badan, asthma, bila asthma tu..tau la..kahak banyak. Satu rumah nda tidur kalau budak ni sakit. So, adik saya (mama Alberione) bagi Set Kanak-Kanak Sihat Shaklee pada diorang adik-beradik.

Satu ketika, Alberione kerap kena nebulizer. Kahak banyak..muka sampai bengkak gara-gara nebulizer tu. So, kami tekad beri Omega Guard untuk cairkan kahak. Susah hati juga sumbat ubat macam-macam, kahak bukan semakin kurang. Semakin teruk pula. Based on our experience la.. Alberione sampai jadi anti dengan ubat-ubatan tu.

Dipendekkan cerita, kami beri dia Omega Guard malam tu..dan amazingly! malam tu Alberione tdur nyenyak tanpa bunyi kahak didada. Esokya, semakin sihat. Ni sebab kami beri Nutriferon juga.
Dari situ, kami sedar..Omega Guard sangat membantu smemecahkan kahak dalam golongan kanak-kanak!!

Tidak percaya, boleh cuba! saya jamin keberkesanannya!



Hubungi saya di:

Whatsapp: +60138722714

12 comments:

  1. Hari itu pun anak saya ada kahak terus bagi omega guard then dpt tidur. Nda lagi nangis2 sb kahaknya. Highly recommended ni minyak ikan bila anak berkahak, selesema

    ReplyDelete
  2. Belum ada pengalaman anak asma tapi kalau anak batuk memang sy bagi omega Guard

    ReplyDelete
  3. mmg kesian bila anak kena serang asma ni, bgus bg dorg minyak ikan shaklee

    ReplyDelete
  4. Omega bantu untuk elak keradangan juga

    ReplyDelete
  5. bagus kan omega guard ni untuk masalah kahak. bukan sahaja dalam kalangan kanak-kanak..tapi juga untuk org dewasa. sangat membantu.

    ReplyDelete
  6. Omegaguard ni memang bagus utk atasi pykt asma

    ReplyDelete
  7. Mamang kalau semput bagi omega cepat2 supaya Kahak tu cair

    ReplyDelete
  8. Anak sy dulu kuat semput. Kejap2 sesak nafas, mmg Omega banyak membantu

    ReplyDelete
  9. andu bah nasib ada Omega Guard kan. aktif budaknya ni kalau tgk gambar hehe

    ReplyDelete
  10. Terbaik omega ni. Sy pun kasi anak sy jgk

    ReplyDelete