THANK YOU!

INFO KESIHATAN DAN PRODUK SHAKLEE

Friday, September 16, 2016

COACHING BERI TUNJUK AJAR PADA ANAK-ANAK,CUCU CICIT MEDUSA


this is one of my coaching class via whatsapp last year.
conducted by me dan banyak perkara dalam bisnes Shaklee ni yang kami sama2 bincang. Biasanya orang anti sangat2 dengan group whatsap ni. tapi kelas online macam ni, sentiasa ada sambutan. Sebab semua donlines dan sidelines berminat mau belajar dan tima ilmu.

Buat mcm ni, orang ketawakan pun ada..tapi bagi yang faham dan serius.benda mcm gini bukan bahan untuk ketawa tapi sebagai satu langkah untuk memulakan perkara baru.

Dari segi pengalaman, coaching ni sangat penting dalam dunia MLM. oh hi! saya org MLM! hahahaha! kena belajar pelan2 step bisnes Shaklee. Tidak boleh la terjun belasah ja smpai benda-benda yang dilarang pun buat. Saya juga selalu join kelas coaching bersama upline terutama masters. Dalam tu rasa bulu roma semua berdiri. Kita kena beri suntikan semangat kepada partner kita. takkan kita bagi down pula dengan mereka kan..

So, pada saya coaching ni sangat perlu dalam kerja berpasukan. bukan coaching sendirian berhad. hahaha!

#tsunamishaklee
#liveamazing
#wisdom
#polluxSID
#togetherwesucceed
WANT TO JOIN US?
Kindly Whatsap Me: 0138722714
Kindly Email Me: francessrocket21@gmail.com
Kindly Like My Fanpage: Vitamin's Suitcase
Kindly Follow My Instagram : @francessrocket
 


No comments:

Post a Comment