THANK YOU!

INFO KESIHATAN DAN PRODUK SHAKLEE

Friday, September 16, 2016

Sorotan Global Conference 2016: Orlando, USA.
Bila Master Lyna Noh dan Master Aya Chalo share gambar ni..hati macam mau meletup bangga pada diri dan semua SID seluruh dunia. Sebab seluruh SID (Shaklee Independent Distributor) berdepan dengan pelbagai cabaran untuk buat semua orang membuka mata dan ubah persepsi terhadap Shaklee.

Gambar ni banyak boleh saya kongsikan.. tapi perkara utama yang suka saya tekankan adalah semua produk Shaklee....SEMUA! daripada produk kesihatan supplement, produk penjagaan rambut dan kulit dan produk penjagaan rumah diuji dengan TELITI dan setiap satu produk Shaklee telah melalui ujian-ujian tapisan keselamatan, keberkesanan dan keaslian dari segi kemesraan alamnya.

Dalam setiap ujian pula, bukan orang biasa-biasa yang boleh sentuh produk Shaklee.. tapi Saintis dan nutritionist Shaklee yang dikenali dan menerima anugerah-anugerah hebat. Ini membuktikan betapa Syarikat Shaklee sangat mementingkan kualiti. Tu sebab, ramai yang cakap..produk Shaklee bukan produk semborono.

Jadi dalam Shaklee Global Conference kali ni...semangat saya untuk menyebarkan nutrisi Shaklee semakin meluap-luap. tidak mahu saya sendiri yang rasa kebaikan nutrisi Shaklee.. saya mahu semua orang membuka mata dan melihat kualiti produk Shaklee sebagai salah satu sebab untuk menggunakan produk Shaklee!

#gempro
#polluxfamily
#togetherwesucceed
#liveamazing
#tsunamishaklee
#pengedarshakleesabah


No comments:

Post a Comment