THANK YOU!

INFO KESIHATAN DAN PRODUK SHAKLEE

Friday, September 16, 2016

PRODUK SHAKLEE MEMBANTU SAYA DAN KELUARGA MENJADI LEBIH SIHAT!


Setiap hari, saya akan share betapa bersyukurnya saya dapat menjadi sebahagian daripada syarikat supplement semulajadi terkemuka dunia: #Shaklee. Dan pada setiap hari itulah.saya cuba sedaya-upaya saya untuk membuka mata semua orang bahawa Shaklee memberikan peluang untuk mendapat kualiti hidup dari segi kesihatan dan kewangan.

Mesti orang tanya 'si emma hari-hari jual produk, tapi mcm mana produk tu ubah hidup dia?'. HAH! sini, saya ceritakan bagaimana produk Shaklee banyak mengubah kehidupan dari segi kesihatan menyeluruh.

Sejak dulu, saya terdedah dengan produk supplement. Mama mana tidak sayangkan anak kan? my mom jadi member kepada macam-macam produk supplement. sangat banyak! dan kami diberikan supplement. So, tidak hairan..kami adik-beradik memang kenal supplement tu apa. Tapi, sejak sya bersama Shaklee.. saya perasan perbezaannya.

Perbezaannya adalah apabila my mom yg berpuluh tahun ambil produk xxx, dan selalu sindir2 produk saya (sbb dulu my momselalu desak saya join produk dia. saya tolak). Cakap, tidak baik, tiada kesan baik la.. hah! start last year, my mom ada batuk-batuk teruk. batuk tak berkahak, tapi bukan tibi juga. PALIS!!! dia telanlah segala produk yang dia ada, but not Shaklee. Bad mood memanjang sbb tidak senang duduk kerana batuk.

Saya kesian, dan saya paksa makan Vivix Shaklee + Omega Guard.
Tidak smpi seminggu, my mom call.. 'ema, nanti kau bonus..kasi beli saya tu Vivix lagi ah. bagus tu vivix. batuk saya bekurang' NAH!!!!! hahahaha! bukan mau riak..tapi Shaklee sudah banyak bagi kesan yang baik terhadap kesihatan kami sekeluarga.

My husband pula kerap sakit. cepat selesma dan demam teruk. sampai MC tidak pergi kerja. Sebelum kami mendirikan rumahtangga, saya sudah mula berikan dia Nutriferon + Vitalea + Vitamin C.. eh, kenapa mcm nda pernah sakit sdah.syukur....

My dad, ada masalah tinggi darah. Saya dan adik-beradik beri Omega Guard + Garlic + Vitamin C..pheww~ doctor suruh berhenti makan ubat hospital. saya tekejut. Sbb kalau org darah tinggi disuruh berhenti makan ubat hospital, lain ceritanya. tahu-tahu..doc suruh berhenti sbb sleama 3 bulan, tekanan darah beliau normal. perghh!!!

Disini saya mulai perasan.. Shaklee product sangat baik dan banyak bawa perubahan dari segi kesihatan kepada saya dan keluarga saya. Dari tidak percaya, kepada percaya. satu, sebab Shaklee diiktiraf sebagai supplement semulajadi dan dijamin berkesan. dan disitu saya mula buka mata.. semua ini adalah pekerjaan dan anugerah Tuhan. Tuhan memberikan manusia alam semulajadi yang membawa kebaikan kepada manusia. maka, berbaliklah kepada kuasa alam untuk kesihatann. Love mother earth!

#GemPro
#PolluxFamily
#TsunamiShaklee
#PengedarShakleeSabah
#LiveAmazing


No comments:

Post a Comment