THANK YOU!

INFO KESIHATAN DAN PRODUK SHAKLEE

Friday, September 16, 2016

MY HEALING CRISIS' STORY


Bila tubuh sudah biasa dengan makanan dan minuman yang tidak berkhasiat..tubuh jadi lemah. Tapi kadang2 kita tidak sedar..tubuh kita dahagakan nutrien yang sepatutnya dia terima. So bila kita decide untuk mengubah gaya pemakanan..macam2 kita rasa. Rasa macam tak sihat pun ada. Tu namanya HEALING CRISIS.. tubuh kena membiasakan dengan penerimaan nutrien yang sihat dan baik. 

Macam saya.. saya decided untuk ubah gaya pemakanan dan tambah makanan tambahan Shaklee. Saya mula-mula ambil Set Anaemia Shaklee. Powerful supplements! First perubahan pada tubuh tu buat saya rasa mau give up dengan Shaklee. WHY??

perubahan tu seperti:
💪 Rasa berpeluh even tidak buat kerja berat
💪 Sentiasa rasa lapar
💪 Jerawat timbul dibelakang badan
💪 Cepat rasa pening, migrain dan pitam
💪 Demam

Saya takut sebenarnya. Teringat lagi kawan2 bagitau jangan biasa ambil supplement. Nti ada side effect. Sy mula bertanya pada kawan2 Shaklee lain.. diorang bagitai dont worry..itulah Healing Crisis. So saya teruskan..dan sekarang semua tu tiada sudah. Kesihatan semakin baik pula. I wonderrrr...hahaha..

So sesiapa yang rasa ada perubahan pada tubuh, jangan panic..jangan gelabah.. its normal. You are getting better. Trust me.

NEED SHAKLEE?
Kindly Whatsap Me: 0138722714
Kindly Email Me: francessrocket21@gmail.com
Kindly Like My Fanpage: Vitamin's Suitcase
Kindly Follow My Instagram : @francessrocket

No comments:

Post a Comment