THANK YOU!

INFO KESIHATAN DAN PRODUK SHAKLEE

Friday, September 16, 2016

MY FAVOURITE SHAKLEE SUPPLEMENT! NUTRIFERON!


ME & MY AMAZING IMMUNE BOOSTER -->>#nutriferon
Apa kisah saya dan Nutriferon?cerita dia macam gini..

Sebelum bersama Shaklee, teman setia saya adalah P*****L sebab saya sangat kerap sakit. Family dan rakan-rakan yg kenal saya tau la. Bila musim sejuk sikit, saya la orang pertama infected. saya paling anti dengan sakit selesma combo lagi dengan demam dan batuk-batuk. alahaaiii mama pun surrender.

Bila sakit tu pula, badan lenguh2 buat apa kerja pun mmg tidak boleh. Jadi, P*****L akan jadi teman setiaku. Orang kata P*****L ni tak baik ambil dengan kerap. Ada juga kawan bagitau kalau mau cepat sembuh selesma dan demam, amil 4 biji sekalgu P*****L.
Saya ikut ja.. memang cepat baik! alahai menangis setiap inci sel dalam badan pada masa tu. pendek kata, saya BENCI SEBENCINYA selesma, demam dan batuk.

Saya berkenalan dengan Shaklee pada awal tahun 2014. Saya belajar daripada Shaklee Nutritionist bahawa Nutriferon ni bantu tingkatkan imun manusia. Saya tidak ambil peduli pada mulanya Shaklee Nutriferon sbb harga Nutriferon ni boleh beli sepasang heels lawa. ekekekeke.. tak sanggup beli. tapi heels sepasang dua pasang sekali beli RM300 sanggup pula.. erkkkk.. hah! sampai satu masa, saya kena infection dengan flu sekali tu, sakit tekak, kepala pening, rasa tulang2 lenguh sampai rasa tak mau mandi. So, saya gagahkan diri beli Nutriferon. 

Orang kata jangan overdose ambil supplemen nanti rosak buah pinggang. saya senyum saja.. sebab Nutriferon ni adalah ekstrak biji labu. tak ada bahan kimia berbahaya langsung. So, setiap kali saya perasan ramai rakan dalam office ni batuk-batuk, MC sebab demam..laju-laju saya telan 4 sachet nutriferon sekaligus. Kesannya SUPERBBBB!!!! OH MY GOD! Bila rasa gatal2 tekak, simptom mau selesma..benda yang sama..saya telan 1-2 sachet Nutriferon.. wow! memang tidak jadi. Akhirnya Nutriferon menjadi supplement kegemaran saya. yeahh~ Saya tidak kisah, duit takda jika saya sihat dan boleh bkerja dengan tubuh yang sihat.

OH...I LOVE MY IMMUNE BOOSTER!!! #NUTRIFERON
Do You Need This?
Kindly Whatsap Me: 0138722714
Kindly Email Me: francessrocket21@gmail.com
Kindly Like My Fanpage: Vitamin's Suitcase
Kindly Follow My Instagram : @francessrocket

No comments:

Post a Comment