THANK YOU!

INFO KESIHATAN DAN PRODUK SHAKLEE

Friday, September 16, 2016

KEBAIKAN HERBAL BLEND SHAKLEE

KAMU KENAL TIDAK TUBE PUTIH NI?
Yang pernah guna, memang kenal dan akan guna selalu. Inilah multipurpose Shaklee Herbalblend Cream! Semua peringkat usia boleh guna.
Antara kegunaan krim ini ialah:

🍃 Merawat eczema dan gatal-gatal digigit serangga
Ramai yang dah mencuba memberi feedback POSITIF tentang penggunaan herbal blend ini ke atas anak-anak eczema. Alhamdulillah sangat membantu. Kalau terkena gigit nyamuk, semut atau serangga lain pun boleh sapu. InsyaAllah ianya selamat dan berkesan.

🍃 Melembutkan tumit dan merawat tumit pecah
Mesti tidak selesakan bila tumit rasa kasar dan pecah. Nak pijak pun rasa sakit kadang-kadang. Bolehlah cuba herbal blend ini.

🍃 Ubat luka / melecur
InsyaAllah boleh ganti sebagai minyak gamat. Seeloknya bila ada luka atau lecur, sapu cepat2. Sediakan setiap rumah 1 herbal blend. Jadi tidak risau lagi kalau terkena percikan minyak panas ke, kena cakar kucing ke, terus sapu.

🍃 Luka pada puting bagi ibu-ibu menyusu
Bila puting ibu terkena gigitan anak, pastinya terasa pedih lebih-lebih lagi kalau sampai terluka. Jadi, ibu-ibu yang sedang menyusukan anak, boleh sapukan sahaja krim ini. Herbal blend ini sangat natural, tiada bahan sintetik dan dijamin selamat. Jadi tidak perlu risau.

🍃 Menghilangkan parut
Kalau anda atau anak anda terkena chicken pox atau campak, cuba sapukan cepat-cepat dengan herbal blend. InsyaAllah parut yang ada akan pudar dan hilang.

🍃 Ruam pada bayi
Bayi sangat-sangat senang terkena ruam terutamanya ruam lampin. Cuaca yang sangat panas pun bayi senang terkena ruam. Jadi sapukan sahaja krim ini insyaAllah ia akan melegakan rasa pedih dan akan merawat ruam.

🍃 Losyen harian
Krim herbal blend ini boleh dijadikan sebagai losyen harian. Ia dapat melembutkan tangan anda. Herbal blend tidak berminyak, jadi tidak akan mengganggu kerja seharian anda.

🍃 Demam panas
Jika anak anda terkena demam panas, boleh disapukan ke seluruh badan. InsyaAllah badannya akan rasa nyaman dan berpeluh.

Memang sangat multipurpose la herbalblend cream ni! So kawan2 boleh pesan daripada saya ya..

NEED SHAKLEE?
Kindly Whatsap Me: 0138722714
Kindly Email Me: francessrocket21@gmail.com
Kindly Like My Fanpage: Vitamin's Suitcase
Kindly Follow My Instagram : @francessrocket

No comments:

Post a Comment