THANK YOU!

INFO KESIHATAN DAN PRODUK SHAKLEE

Friday, September 16, 2016

ASTHMA DAN OMEGA GUARD SHAKLEE


GOTCHAAA!!! MY SILLY-HANDSOME NEPHEW WITH HIS FAVOURITE FISH OIL!

Saya ada 3 orang anak buah-buahan yang smart dan comel-comel belaka. wee~~ tapi dengan yang si Alberione ni, bond kami agak 'ketat' sikit sebab bila saya tengok dia, sebiji macam sikap saya. hahaha gila2 gitu~ hahaha!! sebab tu, kami dua ni memang bekepit.

Tempoh tumbesaran dia ni agak mencabar sikit. Kerap sakit, cepat turun berat badan, asthma, bila asthma tu..tau la..kahak banyak. Satu rumah tak boleh tidur kalau budak ni sakit. So, adik saya (mama Alberione) bagi Set Kanak-Kanak Sihat Shaklee pada diorang adik-beradik.

Satu ketika, Alberione kerap kena nebulizer. Kahak banyak..muka sampai bengkak gara-gara nebulizer tu. So, kami tekad beri Omega Guard untuk cairkan kahak. Susah hati juga sumbat ubat macam-macam, kahak bukan semakin kurang. Semakin teruk pula. Based on our experience la.. Alberione sampai jadi anti dengan ubat-ubatan tu. Dia jadi serik ambil ubat.. jadi takut dengan ubat.

Dipendekkan cerita, kami beri dia Omega Guard malam tu..dan amazingly! malam tu Alberione tidur nyenyak tanpa bunyi kahak didada. Esokya, semakin sihat. Ni sebab kami beri Nutriferon juga.


Dari situ, kami sedar..Omega Guard sangat membantu memecahkan kahak dalam golongan kanak-kanak!!

Tidak percaya, boleh cuba! saya jamin keberkesanannya!
 
Emma : 0138722714Emma : 0138722714Emma : 0138722714

No comments:

Post a Comment