Sunday, May 10, 2015

Omega Guard dan Kolestrol (add on Phytocol-ST lagi daebak!)

Tidak pernah terfikir yang one of my family member mempunyai masalah kolestrol tinggi. Apabila tahu our beloved mom disahkan mempunyai tahap kolestrol tinggi, saya cepat-cepat belikan mama sebotol Omega Guard Shaklee. Sebelum ni, mama only take CarotoMax, OsteMatrix, Vitamin C. Now Omega Guard pun wajib ambil already!

Hebatnya Omega Guard ni adalah, it only takes a MONTH untuk mengembalikan paras kolestrol normal mama saya. yeahh!!! 
Result Penurunan Paras Kolestrol My Mom!Hebat bukan? mestilah hebat! FYI, doktor ada nasihatkan mama untuk tidak mengambil makanan yang berkolestrol. Tapi maklumlah, mama saya ni keras kepala sikit. Hampir setiap minggu minta spent KFC la!! KFC tu fav mama.. jadi rasa sedih pula kalau tidak menunaikan keinginan makan mama.. but who cares now? Sejak mengamalkan Omega Guard Shaklee, mama bagitau..bukan kolestrol ja turun.. tidur senang, dan kulit licin. hahaha.. syukur tidak terhingga! anak mana tidak bersyukur bila tahu ibubapa sihat kan?
So bagi kawan-kawan yang ada ahli keluarga atau diri sendiri yang ada masalah kolestrol tinggi saya syorkan mengambil Shaklee Omega Guard. Walaubagaimanapun, kalau mau lebih cun.. boleh pilih samada:

  • Shaklee Omega Guard sahaja
  • Shaklee Phytocol-ST sahaja atau,
  • Kedua-duanya sekali
Bulan ni, Shaklee menawarkan promosi Beli 6 botol Omega Guard atau Phytocol-ST akan dapat sebotol free bagi item tersebut. Bulan ni, memang pajak la 1 set Omega Guard untuk parents. Duit tak kisah la.. duit boleh cari taoi kesihatan ibubapa mana mau cari. True is it?
Berikut merupakan antara kebaikan Omega Guard dan bagaimana Omega Guard dan Phytocol-ST membantu masalah kolestrol tinggi:

2 comments: