Friday, April 10, 2015

ESP: BERAT BOLEH NAIK..BOLEH KURANGKAN BERAT PULA. MACAM MANA TU?

SAYA, ESP DAN CUSTOMER CANTIK MANIS SAYA
Scroll down facebook semalam..ada pula cerita BESTTTTsaya terlepas nak kongsikan dengan kawan-kawan diluar sana. 

Khasiat ESP.. salah satu KELEBIHAN ESP Shaklee adalah sebagai salah satu alternatif (sengaja atau tidak sengaja) untuk mendapatkan berat badan ideal. Ada customer mengadu yang lepas mengamalkan ESP ni berat badan bertambaht..OHHH OFKOS DEAR.. Itu sebab, kita kena kenalpasti SID yang boleh beri tips pemakanan yang betul tau! Sebab ESP ni adalah sejenis protein yang kaya dengan khasiat semulajadinya. Bila sebut tentang PROTEIN, kita kena sedar bahawa protein juga bertindak sebagai makanan alternatif yang mengenyangkan. SERIUS MENGENYANGKAN! 

  • Jadi untuk MENAMBAH BERAT BADAN DENGAN ESP SHAKLEE disyorkan untuk ambil sebelum/selepas makan berat-berat. Walaupun begitu, excercise jangan lupa walaupun nak naikkan berat badan. Takut nanti lemak bermaharajalela pula..

  • untuk MENURUNKAN BERAT BADAN disyorkan minum ESP SETENGAH JAM ke 1 JAM sebelum pengambilan makanan. Makanan tu pula mestilah makanan yang rendah kalori seperti nasi segenggam, buah-buahan.. elakkan makanan berlemak, masin, manis dan berkarbonat. Excercise jangan lupa. WAJIB!


No comments:

Post a Comment